VANDERWOU Taxi

VANDERWOU Taxi, voorheen Taxicentrale van der Wou, is al sinds 1933 hét personenvervoersbedrijf in Dongen en de regio. Door die jarenlange ervaring zijn wij het aangewezen bedrijf om uw vervoersopdracht te verzorgen. Geen enkel aspect van de branche is ons onbekend en dat kenmerkt zich door de verscheidenheid in opdrachtgevers. Wij rijden onder andere voor verschillende gemeentes, Thebe, Personen en Zorgvervoer Nederland, CZ, Univé, IZA, TRIAS, VGZ, Agis, naschoolse opvang en velerlei particulieren en bedrijven. Totaal verwerkt onze taxi-afdeling enkele honderden ritten per dag met ongeveer 60 medewerkers en zo’n 40 taxivoertuigen.

Bel ons meteen: 0162 - 313535    

VANDERWOU Taxi is een familiebedrijf dat gericht is op het verzorgen van kwalitatief hoogwaardig vervoer. Wij waarborgen dit door gecertificeerd te zijn voor TX-keur, het landelijke keurmerk voor de taxibranche. Dit keurmerk stelt hoge eisen aan zowel het wagenpark, als de medewerkers van het bedrijf. Kijk voor meer informatie op www.txkeur.nl.

Locatie

Wij zijn gevestigd op het industrieterrein van Dongen in een jong en modern pand, waarin wij voorzien zijn van een wasplaats en een werkplaats met APK-keurstation, bezet door onze eigen monteur. Al deze interne voorzieningen garanderen dat wij onze voertuigen veilig en representatief op pad sturen om u van A naar B te vervoeren!

Onze centralisten en planners op onze modern uitgeruste centrale met specialistische software verwerken uw vervoersopdracht in een handomdraai, waarbij het zoeken naar maatwerkoplossingen voorop staat.

 naamloos

 

Actuele zaken

Contactinformatie

VANDERWOU GROEP
De Slof 33
5107 RH Dongen
T: 0162-313535
F: 0162-319506

Uitgebreide contactinformatie

Algemene Voorwaarden en Verklaringen

Volg ons op:

Aangesloten bij:

DVG personenvervoer

koninklijk-nederlands-vervoer-knv-logo

In onze taxi's kunt U met PIN en creditcard betalen:

VisaMasterCardAmericanExpress

(Let op: U dient bij het reserveren van uw vervoer aan te geven of U electronisch wilt betalen!)