90 jaar ervaring in vervoersoplossingen
140 medewerkers veilig op weg
85 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Inbouwservice (Cabman boordcomputer Taxi)

VANDERWOU Autotechniek heeft sinds 2013 een officiële RDW-erkenning als keuringsinstantie voor de BoordComputer Taxi (BCT).

VANDERWOU Autotechniek is uw deskundige partner voor het inbouwen, de verkoop en het onderhoud van de Cabman BCT.
Bij het inbouwen van taxiapparatuur streven wij naar de hoogste kwaliteitsnorm. Door de kwalitatieve montage worden storingen tot een minimum beperkt. Door te luisteren naar uw wensen komen we altijd met een passende oplossing.

Uitbouw of overbouw
VANDERWOU Autotechniek begrijpt als geen ander dat bij het vervangen van een auto of verkoop van een taxi niet lang gewacht kan worden met het inzetten van het voertuig. Daarom proberen wij u altijd zo snel mogelijk van dienst te zijn.

RDW activeren of deactiveren
Onze medewerkers zijn bevoegd uw BCT’s te activeren na montage of te deactiveren bij uitbouw. Deze handelingen dienen geregistreerd te worden bij de RDW en de bestanden die hierbij vrij komen worden veilig gesteld. Elke wijziging of aanpassing aan de BCT of delen van het voertuig die invloed hebben op de BCT dienen geregistreerd te worden.

VANDERWOU Autotechniek is specialist in Cabman apparatuur en voert alle werkzaamheden onafhankelijk uit in onze eigen werkplaats.

Voor meer informatie voor inbouw of keuring BCT kunt u onderstaand formulier invullen.

Offerte voor inbouw/ Keuring BCT Aanvragen

 

 


× Hoe kunnen wij je helpen?