95 jaar ervaring in vervoersoplossingen
170 medewerkers veilig op weg
120 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Inbouwservice Boordcomputer Taxi

VANDERWOU Autoservice is reeds sinds de invoering de wetgeving rondom de de Boord Computer Taxi in 2014 in het bezit van een RDW-erkenning als keuringsinstantie voor de inbouw van de Boordcomputer. Wij zijn uw deskundige partner voor de aankoop en inbouw van uw Cabman Boordcomputer BCT én nieuwe MDT!

Bij het inbouwen van taxiapparatuur streven wij naar de hoogste kwaliteitsnorm. Door de kwalitatieve montage worden storingen tot een minimum beperkt. Door te luisteren naar uw wensen komen we altijd met een passende oplossing.

 

Offerte aanvragen

 

Uitbouw of overbouw
VANDERWOU Autoservice begrijpt als geen ander dat bij het vervangen van een auto of verkoop van een taxi niet lang gewacht kan worden met het inzetten van het voertuig. Daarom proberen wij u altijd zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Onze medewerkers zijn bevoegd uw BCT of  MDT te activeren na montage of te deactiveren bij uitbouw. Deze handelingen verlopen volgens de wettelijke richtlijnen en de bestanden die hierbij vrij komen worden veilig gesteld.

VANDERWOU Autoservice is specialist in Cabman apparatuur en voert alle werkzaamheden onafhankelijk uit in de eigen werkplaats.

 

 

 


× Hoe kunnen wij je helpen?