95 jaar ervaring in vervoersoplossingen
170 medewerkers veilig op weg
120 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Luchthaven vervoer

Uw vakantie of zakenreis begint goed als VANDERWOU Taxi u naar de luchthaven brengt.
Onze chauffeurs brengen u snel en comfortabel tot aan de vertrekhal. Wij bieden vervoer van en naar alle grote luchthavens, waaronder Schiphol, Eindhoven Airport en Düsseldorf Airport. Onze ervaren en professionele chauffeurs zorgen ervoor dat u uitgerust op uw bestemming aankomt.

Houdt u er wel rekening mee bij uw (online)boeking van uw taxirit dat u de gewenste rittijd doorgeeft. Wellicht reist u alléén met handbagage, of wenst u bijvoorbeeld nog een lunch te nuttigen voordat u instapt in onze taxi. Dit willen we graag op voorhand weten zodat onze chauffeurs u op tijd op de luchthaven kunnen afzetten.

Voor het ophalen van de airport houden onze chauffeurs digitaal de geplande vluchttijden in de gaten, echter zodra zij vertrokken zijn om u op te halen en de vlucht wordt verder vertraagd, zijn wij helaas genoodzaakt wachttijd in bij u in rekening te brengen.

Onze service staat garant voor comfort en betrouwbaarheid.
Vraag uw offerte aan zodat u uitgerust aan uw vakantie begint.

Voor het ophalen bij luchthaven Schiphol maken we gebruik van de STA-Balie. STA Balie staat voor Schiphol Transfer Assistance.

Meer informatie over de STA balie en de locatie op Schiphol vindt u hier.

Bij de reservering van uw taxi noteren onze medewerkers uw naam en vluchtgegevens, waarna deze worden bevestigd bij de STA-Balie.

Wanneer u de bagage in ontvangst heeft genomen begeeft u zich naar de STA-balie. Indien u alleen handbagage bij heeft kunt u direct vanuit de aankomsthal naar de STA-balie begeven. Bij de STA-balie kunt u zicht vervolgens aanmelden. Wanneer u zich heeft aangemeld krijgt onze chauffeur hier een bericht van, vanaf de aangewezen parkeerplaats tot de STA-balie heeft de chauffeur circa 15 minuten rijtijd nodig. De chauffeur meld zich zodra hij bij de STA-balie is aangekomen waarna uw naam word omgeroepen. De balie medewerk(st)er verwijst u naar de chauffeur.

Het is noodzakelijk dat u na uw aanmelding in de wachtruimte van de STA-balie blijft.

Voor het ophalen op Düsseldorf Airport maken we gebruik van het Meeting point. Dit is een centraal punt op Düsseldorf airport. Onze chauffeurs zullen u hier opwachten zodat zij u verder naar de auto kunnen begeleiden.

Voor luchthaven Rotterdam – The Hague Airport maken we gebruik van de Kiss & Ride zone.

Voor Eindhoven airport maken we ook gebruik van de Kiss & Ride zone.

Voor Brussel Airport hebben we Java Coffee als meeting point.

 

Vraag een offerte aan

× Hoe kunnen wij je helpen?