90 jaar ervaring in vervoersoplossingen
140 medewerkers veilig op weg
85 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Tours

VANDERWOU Tours is een relatief jong, modern touringcarbedrijf gespecialiseerd in het vervoer van al uw dagtochten, meerdaagse reizen en schoolreizen. Met een modern en gevarieerd wagenpark bestaande uit Luxe VIP minibussen met 16 en 23 zitplaatsen tot en met luxe dubbeldekkers met 90 zitplaatsen. Voor iedere doelgroep hebben wij een passende oplossing.

Of het nu gaat om een Luxe VIP minibus, een standaard luxe touringcar of een rolstoeltouringcar. VANDERWOU Tours biedt u de zekerheid van kwalitatief hoogwaardig personenvervoer, passend bij uw wensen.

Eventvervoer (Samenmetdebus.nl)

Via deze pagina Events (Samenmetdebus.nl) is het heel eenvoudig om een of meerdere zitplaatsen naar evenementen te reserveren. Bekijk onze actuele agenda, kies je evenement en bestel makkelijk en snel je zitplaats vanaf het door jou gewenste opstappunt. Betalingen verlopen via IDeal.

Samenmetdebus is ontstaan uit de wens om samen met vrienden op een voordelige maar toch georganiseerde manier naar evenementen te reizen.

Staat je event niet op onze agenda? In overleg is vervoer dan alsnog mogelijk. Wij denken graag met u mee!

Breng mij naar de Eventpagina

 

Touringcarverhuur

Onze minibussen en touringcars rijden onbegrensd naar de mooiste bestemmingen.

Met een (klein) gezelschap een avond uit naar een concert of evenement, een dag op stap met uw personeel of met de familie naar een attractiepark of dierentuin? Wij regelen het!

Meer informatie

Schoolreizen

Ook voor de organisatie van uw schoolreizen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij brengen uw leerlingen naar de grote pretparken zoals Efteling en Toverland, maar denk ook eens aan Pukkemuk Dongen, Vossenberg Gilze of Duinoord in Helvoirt.

Zelfs voor buitenlandse schoolreizen naar Parijs of Londen bieden wij de perfecte invulling van uw vervoersaanvraag.

Meer informatie

Groepsdagtochten

Onze groepsdagtochten bezorgen u een leuke (mid)dag uit. Jaarlijks stellen wij een aantal tochten voor u samen, welke worden gebundeld in onze ‘dagtochtengids’. Klik hier voor het online inkijkexemplaar van onze gids. Liever een kopie ontvangen per post? Ook dat kan. Vraag uw dagtochtengids aan middels onderstaand contactformulier en wij sturen u deze zo snel mogelijk toe.
U kunt uiteraard ook een programma op maat laten samenstellen door ons, perfect afgestemd op uw wensen.

Meer informatie

Meerdaagse Reizen

Op zoek naar een geheel verzorgde busreis in binnen- en/of buitenland?

Kijk dan eens naar het aanbod van Bos Coach Travel, het label van VANDERWOU Tours voor gezellige en individuele meerdaagse busreizen.

Meer informatie

Fietsvakanties

Op zoek naar fietsvakanties in binnen- en/of buitenland?

VANDERWOU Tours biedt u een uitgebreid programma aan met de bus, voor zowel de ontspannen als sportieve en zelfs professionele fietsers.
Er zijn diverse mogelijkheden om met uw groep een leuk dagje uit of een reis te maken.
Dankzij onze fietsaanhanger kan uw eigen fiets gewoon mee!

Meer informatie