95 jaar ervaring in vervoersoplossingen
170 medewerkers veilig op weg
120 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Tours

VANDERWOU Tours is een relatief jong, modern touringcarbedrijf gespecialiseerd in het vervoer van al uw dagtochten, meerdaagse reizen en schoolreizen. Met een modern en gevarieerd wagenpark bestaande uit Luxe VIP minibussen met 16 en 23 zitplaatsen tot en met luxe dubbeldekkers met 90 zitplaatsen. Voor iedere doelgroep hebben wij een passende oplossing.

Of het nu gaat om een Luxe VIP minibus, een standaard luxe touringcar of een rolstoeltouringcar. VANDERWOU Tours biedt u de zekerheid van kwalitatief hoogwaardig personenvervoer, passend bij uw wensen.

Eventvervoer (Samenmetdebus.nl)

Samenmetdebus is ontstaan uit de wens om samen met vrienden op een voordelige maar toch georganiseerde manier naar evenementen te reizen. Reserveer eenvoudig één of meerdere zitplaatsen naar je favoriete event. Bekijk onze actuele agenda, kies je event en boek je zitplaats vanaf het door jou gewenste opstappunt. Betalingen via IDeal.

Staat je event niet op onze agenda? In overleg is vervoer dan alsnog mogelijk. Wij denken graag met u mee!

Breng mij naar de Eventpagina!

 

Touringcarverhuur

Onze minibussen en touringcars rijden onbegrensd naar de mooiste bestemmingen.

Met een (klein) gezelschap een avond uit naar een concert of evenement, een dag op stap met uw personeel of met de familie naar een attractiepark of dierentuin? Wij regelen het!

Ik wil meer weten over touringcarverhuur!

Schoolreizen

Ook voor de organisatie van uw schoolreizen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij brengen uw leerlingen naar de grote pretparken zoals Efteling en Toverland, maar denk ook eens aan Pukkemuk Dongen, Vossenberg Gilze of Duinoord in Helvoirt.

Zelfs voor buitenlandse schoolreizen naar Parijs of Londen bieden wij de perfecte invulling van uw vervoersaanvraag.

Ik ga op schoolreis!

Groepsdagtochten

Onze groepsdagtochten bezorgen u een leuke (mid)dag uit. Jaarlijks stellen wij een aantal tochten voor u samen, welke worden gebundeld in onze ‘dagtochtengids’. Klik hier voor het online inkijkexemplaar van onze gids. Liever een kopie ontvangen per post? Ook dat kan. Vraag uw dagtochtengids aan middels onderstaand contactformulier en wij sturen u deze zo snel mogelijk toe.
U kunt uiteraard ook een programma op maat laten samenstellen door ons, perfect afgestemd op uw wensen.

Inspireer me met leuke dagtochten!

Meerdaagse reizen en dagtochten

Heeft u plannen om een meerdaagse (inter)nationale reis te maken?

Of u nu alleen het vervoer nodig heeft of de complete indeling/verzorging;
VANDERWOU Tours helpt u graag bij het samenstellen van uw ideale reis.

Hier wil ik meer over weten!

Fietsbusvakanties

Op zoek naar fietsbusvakanties in binnen- en/of buitenland?

VANDERWOU Tours biedt u een uitgebreid programma aan met de bus, voor zowel de ontspannen als sportieve en zelfs professionele fietsers. Er zijn diverse mogelijkheden om met uw groep een leuk dagje uit of een reis te maken. Dankzij onze fietsaanhanger kan uw eigen fiets gewoon mee!

Ik wil op fietsbusvakantie!

× Hoe kunnen wij je helpen?