90 jaar ervaring in vervoersoplossingen
140 medewerkers veilig op weg
85 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Verkeersopleidingen

De VANDERWOU Groep beschikt over een eigen verkeersschool, genaamd VANDERWOU Verkeersopleidingen. Wil je snel je rijbewijs halen? Als je een betrouwbare rijschool zoekt in de omgeving Dongen, om snel je autorijbewijs, of motorrijbewijs te halen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Ben je 16 jaar of ouder en sta je te popelen om te beginnen met je rijbewijs B? Vanaf 16,5 jaar kun je bij VANDERWOU Verkeersopleidingen beginnen om je autorijbewijs B te halen!

De autorijlessen vinden plaats op de momenten dat het jou het beste uitkomt, onder begeleiding van een ervaren instructeur. Bij ons krijg je de keuze: wil je les in een handgeschakelde Mercedes A-klasse. Of geef je de voorkeur aan een automaat rijbewijs. Dat kan namelijk allebei.

Tijdens de opleiding houden we een digitale opleidingskaart bij, zodat er duidelijk kan worden bijgehouden wat jouw voortgang is en waar tijdens de rijlessen nog aan moet worden gewerkt. In de Plango App zie je hier mooi overzicht terug van je vorderingen. Vanaf 17 jaar mag je al praktijkexamen doen voor de auto. Slaag je, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een coach.

Naast een rijbewijs B kun je ook bij ons terecht voor je motorrijbewijs. Samen met onze KGI gecertificeerde instructeur ga je de weg op en leer je naast de voertuigbeheersing ook de juiste verkeersdeelneming, zodat je in no-time kunt toeren met je motor.

Vanaf medio 2022 zullen we ook lessen voor het brommercertificaat en klassikale theorielessen aan gaan bieden.

Je kiest bij ons voor snelheid, kwaliteit en veiligheid. Naast de rijveiligheid houden wij ook rekening met de huidige coronamaatregelen.

Benieuwd naar onze prijzen?