95 jaar ervaring in vervoersoplossingen
170 medewerkers veilig op weg
120 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Woon- werkvervoer

Bedrijfsvervoer: Zijn u en uw medewerkers op de hoogte van de pluspunten? VANDERWOU Taxi verzorgt voor diverse bedrijven en organisaties dagelijks ritten van en naar het station of bedrijf. Dat stimuleert uw werknemers om (vaker) de auto te laten staan en per openbaar vervoer te reizen voor woon-werkverkeer. Daarmee draagt u bij aan een duurzame bedrijfsvoering.

Betrouwbaar bedrijfsvervoer
Misschien zijn er ook praktische overwegingen. Zit u met uw organisatie op een wat afgelegen locatie of bedrijventerrein zonder goede busverbindingen? Of kunt u niet voldoende parkeergelegenheden bieden? Hoe dan ook, VANDERWOU Taxi is de aangewezen partij voor praktisch, betrouwbaar en efficiënt bedrijfsvervoer.

Incidenteel bedrijfsvervoer
Een personeelsuitje, het jaarlijkse feest voor gepensioneerden, een bedrijfsbijeenkomst, een belangrijke relatie op bezoek? Ook voor dit incidenteel vervoer kunt u ons inschakelen! Heeft u een opleidings- of congrescentrum? Deelnemers aan bijvoorbeeld een seminar, een training, een beurs of congres brengen en halen wij keurig volgens afspraak.

Taxi of busje?
Voor dagelijkse ritten of incidenteel vervoer biedt VANDERWOU Taxi verschillende mogelijkheden, mede afhankelijk van het aantal passagiers. Kiest u voor een taxi, een busje of misschien een Luxe taxi? We hebben diverse mogelijkheden om het vervoer passend uit te voeren!

Bedrijfsvervoer is één van onze specialiteiten. Uw personenvervoer verzorgen we graag tot in de puntjes.

Meer weten over woon- en werkvervoer door VANDERWOU Taxi? Neem dan contact op met ons.

 

× Hoe kunnen wij je helpen?