95 jaar ervaring in vervoersoplossingen
170 medewerkers veilig op weg
120 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Autoreclame

Wilt u graag meer zichtbaarheid voor uw bedrijf? Dan bent u bij de VANDERWOU groep aan het juiste adres. We maken graag reclame voor u op onze taxivoertuigen en touringcars.

Onze taxibussen rijden vooral in de regio Midden-Brabant (Tilburg-Breda), over het algemeen betekent dit dat u met uw reclame op een voertuig een bereik kunt creëren tussen de 30.000 en 70.000 weergaven per dag. Autoreclame is hier effectief omdat de regio relatief dichtbevolkt is en veel verkeer heeft. Onze voertuigen rijden 7 dagen per week de gehele dag door en staan vaak ook door de gehele regio geparkeerd waardoor u op verschillende locaties merkbekendheid kunt genereren en vaak gezien wordt door een groot aantal potentiële klanten.

Wilt u vooral door het hele land uw naamsbekendheid vergroten dan kunt u ook kiezen voor reclame op onze touringcars. Deze rijden veel in Midden-Brabant maar ook door het gehele land en regelmatig zelfs naar het buitenland.

U kunt kiezen voor reclame op de zijkant of achterkant van onze taxibussen of reclame op de achterkant van onze touringcars.

Wilt u meer informatie? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?  Neem dan contact op met autoreclame@vanderwougroep.nl of vul het aanvraagformulier in.

Reclame achterkant Personenbus

Reclame zijkant personenbus

Reclame achterkant touringcar

× Hoe kunnen wij je helpen?