95 jaar ervaring in vervoersoplossingen
170 medewerkers veilig op weg
120 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: duurzaam in de breedste zin van het woord!
VANDERWOU Groep richt zich op sociale, ecologische en economische duurzaamheid.

People

  • Een goede sfeer en ontspanning versterken het teamgevoel en bevorderen werkprestaties. Vanuit de directie van VANDERWOU Groep wordt eens per twee maanden een personeelsborrel op de hoofdvestiging georganiseerd.
  • Daarnaast heeft VANDERWOU Groep een personeelsvereniging “Gas erop” die meerdere keren per jaar diverse activiteiten organiseren om de saamhorigheid te bevorderen.
  • Wij hebben oog voor de wereld om ons heen en helpen waar we kunnen. VANDERWOU Groep ondersteunt diverse goede doelen zoals twee teams die deelnemen aan de Roparun.

Planet

  • Duurzaam zijn we ‘in huis’ én ‘op de weg’! Dankzij het digitaliseren van werkprocessen neemt bijvoorbeeld het papierverbruik jaarlijks verder af. Terwijl we met de aanschaf van zuinige, milieuvriendelijke voertuigen zorgen voor een zo laag mogelijke belasting van het milieu
  • Duurzaamheid vinden we dus erg belangrijk, vandaar dat er ook gewerkt wordt met Greenstar. Via de Greenstar EcoBox kunnen wij het rijgedrag van onze chauffeurs monitoren en verbeteren. Op het moment dat de rijstijl van de chauffeurs verbetert, vermindert de CO2-uitstoot. Mede op deze manier, werken wij een stukje mee aan de maatschappij en hopen zelf ook nog wat brandstof te besparen!

Profit

  • Social Return past zeker in onze bedrijfsvoering, wij werken hiervoor samen met diverse gemeenten en WSW instellingen waardoor we een “win-win” situatie creëren voor alle betrokken partijen.
  • Onze chauffeurs zijn opgeleid volgens de systematiek van Het Nieuwe Rijden. Zij weten hoe ze energie-efficiënt kunnen rijden en handelen daar naar. Dat motiveert de chauffeurs, is goed voor het milieu én is bedrijfseconomisch interessant.
× Hoe kunnen wij je helpen?