95 jaar ervaring in vervoersoplossingen
170 medewerkers veilig op weg
120 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Taxi

VANDERWOU Taxi is al sinds 1927 actief in het personenvervoer in Dongen en de regio Midden Brabant. Door die jarenlange ervaring zijn wij het aangewezen bedrijf om uw vervoersopdracht te verzorgen. Geen enkel aspect van de branche is ons onbekend en dat kenmerkt zich door de verscheidenheid in opdrachtgevers. Wij rijden onder andere voor verschillende gemeenten, zorginstellingen, zorgverzekeraars als CZ, naschoolse opvang en velerlei particulieren en bedrijven. Totaal verwerkt onze taxi-afdeling enkele honderden ritten per dag met ongeveer 90 medewerkers en zo’n 65 taxivoertuigen.

VANDERWOU Taxi is gericht is op het verzorgen van kwalitatief hoogwaardig vervoer. Wij waarborgen dit door gecertificeerd te zijn voor TX-keur, het landelijke keurmerk voor de taxibranche. Dit keurmerk stelt hoge eisen aan zowel het wagenpark, als de medewerkers van het bedrijf. Kijk voor meer informatie op www.tx-keur.nl.

Evenementen- en festivalvervoer

Onze ervaren chauffeurs brengen u veilig en comfortabel naar evenementen en festivals. VANDERWOU Taxi is uw specialist voor vervoer van en naar uw bestemming. We brengen u veilig en comfortabel naar uw bestemming! Een taxi passend aan de grootte van uw gezelschap, bijvoorbeeld een taxi voor 4 personen of taxibusjes tot en met 8 personen.

Meer informatie

Groepsvervoer

Heeft u een bruiloft, groepsuitje, kinderfeest of ander soort groepsuitje? Buiten het individueel vervoer verzorgt VANDERWOU Taxi ook groepsvervoer, voor zowel kleine als grote groepen. Bij VANDERWOU Taxi hebben we meer taxibussen (t/m 8 personen) ter beschikking, waardoor iedereen comfortabel vervoert kan worden.

Meer informatie

Leerlingenvervoer

Voor de uitvoering van het dagelijks leerlingenvervoer zet VANDERWOU Taxi & Tours haar eigen wagenpark in. Veel leerlingen in met name het speciaal onderwijs zijn aangewezen op georganiseerd groepsvervoer naar school. Het is belangrijk voor de leerlingen, ouders/verzorgers en de opdrachtgevers dat dit vervoer goed, comfortabel, vertrouwd en veilig wordt verzorgd.

Meer informatie

Luchthavenvervoer

Uw vakantie of zakenreis begint goed als VANDERWOU Taxi u naar de luchthaven brengt. Onze chauffeurs brengen u snel en comfortabel tot aan de vertrekhal.

Meer informatie

Internationaal vervoer

Internationaal vervoer moet comfortabel zijn. In de meeste gevallen zit u toch een lange tijd in de taxi en dit is uitsluitend prettig wanneer de taxi comfortabel is. VANDERWOU Taxi heeft luxe taxi’s waar u gegarandeerd prettig en ontspannen in zit. U zult de rit ervaren als zeer aangenaam.

Meer informatie

Regiovervoer Midden-Brabant

Met Regiovervoer Midden-Brabant reist u comfortabel, voordelig en veilig naar uw bestemming. Op bezoek bij familie of winkelen in de stad? Naar school of op controle bij de tandarts? Regiovervoer Midden-Brabant is er voor iedereen.

Meer informatie

Rolstoelvervoer

VANDERWOU Taxi beschikt ook over vervoersmogelijkheden speciaal voor mensen met een lichamelijke beperking. Voor rolstoelgebruikers beschikken wij over speciaal aangepaste taxi’s waarmee alle soorten rolstoelen en gebruikers veilig en comfortabel kunnen worden vervoerd.

Meer informatie

Rouwvervoer

Bij het afscheid van een dierbare kan VANDERWOU Taxi u van dienst zijn met rouwvervoer / uitvaartvervoer. Met onze vloot van luxe rouwauto’s en volgauto’s inclusief chauffeurs verzorgen wij het personenvervoer van de nabestaanden. Bij een groter gezelschap bestaat de mogelijkheid om een bus in te zetten; een minibus of touringcar.

Meer informatie

Trouwvervoer

Wilt u genieten van uw bruiloft, zonder enige zorgen over het vervoer voor u en uw gasten? Boek dan één van onze trouw taxi’s. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van en naar de trouwzalen of de feestlocatie. Ook voor grote groepen hebben wij diverse mogelijkheden!

Meer informatie

Woon- werkvervoer

Zijn u en uw medewerkers op de hoogte van de pluspunten? VANDERWOU Taxi verzorgt voor diverse bedrijven en organisaties dagelijks ritten van en naar het station of bedrijf. Dat stimuleert uw werknemers om (vaker) de auto te laten staan en per openbaar vervoer te reizen voor woon-werkverkeer. Daarmee draagt u bij aan een duurzame bedrijfsvoering.

Meer informatie

Zakelijk- en VIPvervoer

VANDERWOU Taxi beschikt over een zakelijk en representatief wagenpark waarmee we u comfortabel, snel en veilig kunnen vervoeren.
Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u altijd op tijd op uw bestemming bent, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw reis. Zo kunt u onderweg verder werken of juist even ontspannen.

Meer informatie

Zorgvervoer

VANDERWOU Taxi is al jaren de aangewezen partij voor het zorgvervoer in de regio’s Dongen, Gilze-Rijen en Tilburg. Wij rijden voor nagenoeg alle zorgverzekeraars in Nederland en kunnen U daarom vrijwel zeker voorzien van zorgvervoer en rolstoelvervoer.

Meer informatie

× Hoe kunnen wij je helpen?