95 jaar ervaring in vervoersoplossingen
170 medewerkers veilig op weg
120 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Zakelijk- en VIPvervoer

VANDERWOU Taxi beschikt over een zakelijk en representatief wagenpark waarmee we u comfortabel en snel kunnen vervoeren.

Enkele van onze zeer luxe taxi’s kunnen worden ingezet voor VIP vervoer. Een aanvulling hierop is de Mercedes-Benz S-klasse. Deze is speciaal beschikbaar voor uw VIP/directievervoer en is al tientallen jaren de ongeslagen heerser in het luxe segment. Niet voor niets de wereldwijde standaard als het gaat om VIP Vervoer. Het voertuig is tevens wat ons betreft de beste keuze voor luxe personenvervoer.

Dankzij de zorgvuldig afgewerkte oppervlakken en het gebruik van gedegen materialen in het interieur, vergeet u de buitenwereld zodra u in het interieur van de Mercedes-Benz S-Klasse Taxi hebt plaatsgenomen. Elke blik en handeling in de S-Klasse is een luxe ervaring, de verstelbare massagestoelen achterin, de multimedia hoofdsteunen en zelfs privacy glas zijn een paar features waardoor u de unieke luxe ervaring gaat beleven.

Uitermate geschikt voor al uw directievervoer, maar ook super om zo uw jubilaris in het zonnetje te zetten en een ongelofelijke dag te bezorgen.

Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd op uw bestemming arriveert, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw reis.
Tijdens de rit kunt u eventueel nog werken of juist even ontspannen.

Voor vakkundig advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Diverse bedrijven en instellingen hebben het opstellen en coördineren van de vervoersplannen aan VANDERWOU Taxi uit handen gegeven. Indien gewenst kunt u als zakelijke klant gebruik maken van ons klantenportaal. Op die manier kunt u ten alle tijde uw vervoer boeken.

 

Meer weten over zakelijk taxi- en Vip vervoer door VANDERWOU Taxi?

Neem dan contact op met ons.

 

× Hoe kunnen wij je helpen?