95 jaar ervaring in vervoersoplossingen
170 medewerkers veilig op weg
120 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Zorgvervoer

Voor mensen die zorgbehoevend zijn, is comfort en betrouwbaarheid van groot belang bij vervoer. Bij VANDERWOU taxi kunnen wij u dat bieden. Of het nu gaat om vervoer naar het ziekenhuis, een specialistische behandeling of een dagbesteding, wij zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd op uw bestemming aankomt.

Onze service staat garant voor comfort betrouwbaarheid en veiligheid. Vraag uw offerte aan zodat u veilig op uw plaats van bestemming komt.

VANDERWOU taxi is al jaren de aangewezen partij voor het zorgvervoer in de regio’s Dongen, Gilze-Rijen, Tilburg, Oosterhout, Waalwijk, Kaatsheuvel en Loon op Zand.  Onze chauffeurs beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om zorgbehoevende comfortabel, veilig en snel te vervoeren. Onze auto’s zijn voorzien van alle nodige hulpmiddelen om u een veilige en comfortabele rit te garanderen.

Rolstoelbus

 Bent U verzekerd bij CZ, OHRA of Delta Lloyd?
Dan kunt U uw vervoer rechtstreeks bij ons bestellen via telefoonnummer 0162-313535> of mailen naar taxi@vanderwougroep.nl
. Bent U een nieuwe klant, geef ons dan eenmalig uw gegevens door via het formulier onder aan deze pagina.  

 Staat uw zorgverzekeraar er niet bij? 
Geen probleem. De kans groot dat u rechtstreeks bij ons kunt bestellen en de factuur hiervan achteraf in kunt dienen bij uw zorgverzekeraar, waarna deze geheel of gedeeltelijk wordt vergoed.
Om niet voor verrassingen te komen staan verzoeken wij u vriendelijk om hierover vooraf contact te zoeken met uw zorgverzekeraar.

Meer weten over zorgvervoer door VANDERWOU Taxi? Neem dan contact op met ons.

Nieuwe aanmelding zorgvervoer

Zorgvervoer machtiging

    • Soort vervoer

× Hoe kunnen wij je helpen?