90 jaar ervaring in vervoersoplossingen
140 medewerkers veilig op weg
85 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Groepsdagtochten voor groepen met de bus

Op zoek naar groepsdagtochten in binnen- en/of buitenland?
VANDERWOU Tours biedt u een uitgebreid programma aan met de bus. De hieronder genoemde groepsdagtochten zijn er om u een idee te geven van de diverse mogelijkheden om met u groep een leuke dagje uit of een reis te maken.

Dagtochten groepen zijn rollator- en rolstoelvriendelijk

Zoekt u groepsdagtochten die ook voor ouderen geschikt zijn? Uiteraard hebben wij dan beschikking over een rolstoeltouringcar voor passagiers die de opstap niet kunnen nemen. Met behulp van de lift kunnen mensen naar binnen die moeite hebben om de bus via de normale opstap te betreden. De groepsdagtochten die met deze bussen uitgevoerd worden zijn rollator- en rolstoelvriendelijk.

De genoemde prijzen zijn indicatief en op basis van uw specifieke wensen maken wij graag een offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning.

Ons team heeft deze dagtochten met zorg samengesteld en alle dagtochten zijn eerder met succes uitgevoerd. Deze dagtochten zijn ook te bekijken in een brochure. Dat kan u hier online inzien of indien gewenst kan u ook hier u brochure vrijblijvend aanvragen.