95 jaar ervaring in vervoersoplossingen
170 medewerkers veilig op weg
120 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Bus Factory Benelux

Bus Factory Benelux is onderdeel van VANDERWOU Tours en is exclusief importeur voor midibussen van de Poolse kwaliteitsfabrikant Bus Factory.

Onze midibussen worden volledig op uw wensen afgestemd en geproduceerd. Hierdoor verzekert u zich van de perfecte bus voor uw budget. Onze aftersales staat hoog in het vaandel waardoor u verzekerd bent van niet alleen de perfecte bus, maar ook van zorgeloos ondernemen.

Van budgetvriendelijke uitvoeringen tot volledig aangeklede VIP bus, van 16 tot 24 zitplaatsen, van Panoramabus tot Cabrio, de mogelijkheden zijn legio. Naast de standaard range voertuigen is Bus Factory ook uw fabrikant voor maatwerk. Of u nu een oplossing zoekt in bagageopslag, informatiesystemen, entertainmentsystemen, speciale stoelconfiguraties, of natuurlijk elke andere richting, Bus Factory onderzoekt en levert de ideale oplossing.

Bus Factory als fabrikant levert een diverse range aan modellen. Wij verwijzen u hiervoor graag naar de website van onze fabrikant. Klik op deze link om op de Engelstalige pagina van Bus Factory te kijken.

Momenteel hebben wij geen voertuigen op voorraad.

Heeft u wel interesse? Neem dan contact met ons op: info@busfactory.nl of bel +31 6 27 47 01 80.

Wij verzorgen de perfecte bus voor u.

 

× Hoe kunnen wij je helpen?