95 jaar ervaring in vervoersoplossingen
170 medewerkers veilig op weg
120 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Autoverhuur

VANDERWOU Autoverhuur, uw partner voor het huren van een personenbus of personenauto. Onze voertuigen zijn goed onderhouden en perfect voor elk uitje. Met VANDERWOU Autoverhuur bent u verzekerd van kwaliteit en een persoonlijke service.

Of u nu een zakenreis, een familie-uitje of een avontuurlijke roadtrip plant, wij bieden voertuigen die perfect bij uw behoeftes passen. Met de Renault Trafic personenbus bieden we ruimte en veelzijdigheid voor grotere groepen en bagage, terwijl de Volkswagen Up! een zuinig en relatief goedkoop alternatief is voor de zakelijke rijder.

Onze voertuigen zijn in goede staat en worden regelmatig gecontroleerd om maximale veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Neem vandaag nog contact met ons op. We staan voor u klaar om uw reis zo comfortabel en zorgeloos mogelijk te maken.

Renault trafic personenbus huren

De Renault Trafic is een ruime personenbus die ideaal is voor het maken van een roadtrip of een weekendje weg met meerdere personen. Door het ruime laadvermogen kunnen al uw spullen gemakkelijk mee vervoerd worden en komt u dus niets tekort. De Renault Trafic heeft ruimte voor 8 personen exclusief bestuurder. Iedereen die in het bezit is van een rijbewijs B mag de Renault Trafic besturen. Onze Renault Trafic bussen zijn handgeschakelde voertuigen.

De Renault Trafic biedt u zeer veel ruimte. Geen tenten, koffers of grote tassen meer op de achterbank. Alles past in de bagageruimte. Ook rondom de bestuurder en alle passagiers zijn genoeg opbergvakken aangebracht. Zo kan iedereen comfortabel genieten van de reis.

Volkswagen up huren

De Volkswagen Up is een zuinige kleine auto die ideaal is om steden te bezoeken. Door het kleinere formaat kunt u overal parkeren. Iedereen die in het bezit is van een rijbewijs B mag de Volkswagen Up besturen. Onze Volkswagen up is een handgeschakeld voertuig.

Voor deze Volkswagen Up! gaat absoluut het gezegde ‘klein maar fijn′ op. Geen parkeerplek is te krap, geen straatje te smal. Deze Volkswagen Up! brengt u echt overal. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer.

 

Hoe werkt het?

Lees hier het antwoord op al uw vragen over het huren van een personenvoertuig bij VANDERWOU Autoverhuur.

Vraag hier de beschikbaarheid aan.

× Hoe kunnen wij je helpen?