95 jaar ervaring in vervoersoplossingen
170 medewerkers veilig op weg
120 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Hoe werkt het?

Een voertuig huren bij VANDERWOU Autoverhuur is heel gemakkelijk. We hanteren duidelijke voorwaarden en een aantal simpele spelregels. Hieronder lees je veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Volkswagen Up huren

Wanneer je bij VANDERWOU Autoverhuur een bus huurt is deze minimaal WA verzekerd. Ook is er een inzittendenverzekering aanwezig. Wel geldt er een eigen risico van €1000,- per schadegeval. U kunt ervoor kiezen om uw eigen risico te verlagen, dit kost €10 per dag en verlaagd het eigen risico naar €500 euro per schadegeval. Het eigen risico kunt u alleen verlagen als u 21 jaar of ouder bent en langer dan een jaar in het bezit bent van uw rijbewijs.

Voor bovenhoofse schades (>= 1,90m) geldt een apart eigen risico van €1500,- per schadegeval.

Huren is in principe al mogelijk vanaf 1 dag. Uitzondering hierop is het weekend, dan wordt altijd 2 dagen huur gerekend. Indien beschikbaar mag u na overleg het voertuig vrijdag aan het einde van de dag al ophalen.

Per dag zitten er 100 vrije kilometers bij de prijs in. Per extra kilometer word er een bedrag van €0,25 cent doorberekend aan de huurder. Je kunt er ook voor kiezen om voor onbeperkt vrije kilometers te kiezen. Dit kost €10,- per dag.

Uiterlijk 7 dagen voor het ophalen van het gehuurde voertuig dient de volledige huursom betaald te zijn. Is dit niet het geval dan word de boeking geannuleerd en staat er geen voertuig voor u klaar.

Je kunt gemakkelijk een huurvoertuig aanvragen via de website. Wij controleren dan de beschikbaarheid van het aangevraagde voertuig en zullen hierover contact met je opnemen. Je zit dus bij het aanvragen van een voertuig nog nergens aan vast.

Mocht u geen vervoer hebben naar De Slof 33 in Dongen dan kunnen wij het huurvoertuig eventueel naar een afgesproken locatie brengen. Deze locatie mag niet verder dan 75 KM enkele rit van de Slof 33 in Dongen zijn. De haal- en breng service is exclusief brandstofkosten. Mocht er sprake zijn van parkeerkosten dan zijn deze altijd voor de rekening van de huurder.

Zeker, u kunt de bus ophalen bij VANDERWOU Autoverhuur, aan De Slof 33 in Dongen.

Iedereen met een geldig rijbewijs B mag het voertuig besturen.

Wij verhuren de volgende voertuigtypes:

  • Renault Trafic (9 personen)
  • Volkswagen Transporter (9 personen, bij aanvragen voor een verlengd voertuig)
  • Volkswagen Up (4 personen)

Ja, VANDERWOU Autoverhuur vraagt een borg ter hoogte van het eigen risico. Dit is dus €1000 of €500 bij een verlaagd eigen risico. De borg ontvangt u na aftrek van eventuele meerkosten binnen 5 werkdagen na inlevering van het voertuig terug op uw rekening.

Onze voertuigen rijden in principe met All Season banden. Ga je op wintersport? Geef dat dan tijdens uw boeking aan via het opmerkingen veld dan zorgen we dat je All Season banden met het Alpine-symbool onder uw voertuig krijgt. Rijdt u namelijk in landen als Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Tsjechië of bepaalde gebieden in Italië dan bent u verplicht om met deze banden te rijden. Heeft u dit niet doorgegeven en heeft u dus niet de juiste banden onder uw auto, dan riskeert u een boete. Raakt u betrokken bij een ongeval en heeft u geen goede banden, dan kan de boete fors oplopen! Deze boete is voor rekening van de huurder.

 

Nee, een vignet of milieusticker moet de huurder van het voertuig zelf regelen. Mocht je gebruik willen maken van een digitaal vignet, laat het dan even weten dan geven we het kenteken van het voertuig aan je door. Een vignet of milieu sticker kun je kopen bij de ANWB.

Wanneer er sprake is van schade met een tegenpartij vul dan gezamenlijk met de tegenpartij de voorzijde van het het schadeformulier in en vul later de achterzijde zelf in. Het schadeformulier ligt in het dashboardkastje van het huurvoertuig in de rode map met voertuigpapieren. We verzoeken je om de schade aan het huurvoertuig, het voertuig van de tegenpartij, de verkeersituatie en liefst ook de identiteit van de tegenpartij met meerdere foto’s vast te leggen. Breng VANDERWOU Autoverhuur zo spoedig mogelijk op de hoogte van de schade. Het schadeformulier en de foto kun je alvast naar ons mailen (autoverhuur@vanderwougroep.nl).

Bij pech kunt u contact met ons opnemen. Tijdens kantoortijden belt u met het reguliere telefoonnummer 0162-313535 en kiest u voor taxi. Tijdens avonduren en weekenden kunt u contact opnemen met ons noodnummer wat u bij uitgifte van het voertuig krijgt. Let op: pech door eigen handelen, bv. een lekke band of lege accu, dient u zelf op te lossen. In de nachten zijn wij niet bereikbaar!

Parkeerkosten zijn altijd voor de rekening van de huurder. Ook als we het huurvoertuig voor vertrek bij je brengen en aan het einde van de huurperiode weer ophalen zijn de eventuele parkeerkosten tot dit moment voor rekening van de huurder.

Wanneer u ervoor kiest om het huurvoertuig op de Slof 33 in Dongen op te halen zorgen wij dat de bus met een volle tank voor u klaar staat en verwachten wij dat u deze ook weer vol inlevert. Indien de tank bij inleveren niet vol is zullen wij het voertuig aftanken en de brandstofkosten doorbelasten dmv verrekening met de borg.

Indien u kiest voor de haal- en brengservice dan vertrekken we met een volle tank, de verreden brandstof naar de aflever locatie wordt niet aangevuld. Na het ophalen van het voertuig zullen wij het voertuig aftanken en de brandstofkosten doorbelasten dmv verrekening met de borg.

Boetes, en zeker die vanuit het buitenland, komen vaak een paar weken later binnen. We berekenen de boete door aan de huurder. Het bedrag van de boete word vermeerder met €10,- administratiekosten. Het bedrag dient vervolgens binnen 5 werkdagen aan ons betaald te worden.

In principe mag u naar onderstaande landen reizen met een voertuig van VANDERWOU autoverhuur:
Albanië, Andorra, België, Bosnia Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg , Malta, Moldavië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Slowaakse republiek, Spanje, Tsjechische republiek, Zweden en  Zwitserland.

Op de groene kaart in het voertuig staan alle landen vernoemt waar u heen kunt reizen. Deze groene kaart is altijd leidend!

Voor onze huurvoertuigen heeft u een geldig rijbewijs B nodig.

Uw boeking kan worden geannuleerd. Dit is gratis tot een week voor aanvang van uw reis. Daarna belasten wij de hele huursom door.

Bij inlevering van het voertuig dient het voertuig gewassen, afgetankt en van binnen veegschoon te zijn. Als het voertuig niet afgetankt is brengen wij de kosten voor de aan te vullen brandstof in rekening bij de huurder. Mocht het voertuig niet conform voornoemde wordt ingeleverd dan zal €75,- schoonmaakkosten in rekening worden gebracht bij de huurder. Inleveren van het voertuig kan tot 17:00, wilt u na 17:00 het voertuig inleveren worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht en is dit alleen in overleg mogelijk.

De algemene voorwaarden van VANDERWOU Autoverhuur vindt u op onze website.

U kunt een voertuig huren vanaf 18 jaar en indien u een geldig rijbewijs hebt. Houdt er wel rekening mee dat u het eigen risico pas kan verlagen als u 21 jaar of ouder bent en langer dan een jaar uw rijbewijs hebt.

Via onze website kunt u het boekingsfomulier invullen. Aan de hand van dit formulier zullen wij de beschikbaarheid van onze voertuigen controleren en contact met u opnemen. Als VANDERWOU Autoverhuur een voertuig beschikbaar heeft en u bent akkoord met onze boekingsvoorwaarden dan zullen we u de factuur sturen. Uw voertuig word namelijk pas  definitief gereserveerd als de factuur betaald is. Na de betaling zult u een definitieve reservering van ons ontvangen.

× Hoe kunnen wij je helpen?