90 jaar ervaring in vervoersoplossingen
140 medewerkers veilig op weg
85 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Wat moet je regelen bij het CBR?

machtiging met Digid – Zelfreflectieformulier

Om een toets of praktijkexamen voor je aan te kunnen vragen bij het CBR, moet je ons eerst toestemming geven. Dit kan simpelweg door ons een Digid-machtiging te geven. Je krijgt dan direct bericht als we het examen voor je hebben gereserveerd. Met een Digid-machtiging krijgen we automatisch je adresgegevens. Dat is handig, want die moeten we melden in het reserveringssysteem van het CBR.

Hoe gaat het machtigen in zijn werk?

Machtigen gaat heel eenvoudig op mijn.cbr.nl met je eigen Digid-code. Een Digid is een tool waarmee de Nederlandse overheid op internet iemands identiteit kan bevestigen. Een soort digitaal paspoort. Bij het invullen van de machtiging heb je ons registratienummer nodig. VANDERWOU verkeersopleidingen heeft als registratienummer 4515W2.

Heb je nog geen Digid? Vraag m dan nu aan op www.digid.nl.

 

Zelfreflectieformulier.

Voorafgaand aan je tussentijdse toets en praktijkexamen moet je een zelfreflectieformulier inleveren bij de examinator.  Dit formulier is bedoeld om te kijken of je inzicht hebt in je eigen rijgedrag. Pas na de toets en het examen wordt deze samen met je doorgenomen, maar je moet deze dus wel vooraf ingevuld inleveren. Op de website van het CBR kun je deze downloaden.