95 jaar ervaring in vervoersoplossingen
170 medewerkers veilig op weg
120 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Ons team – contact

Maak kennis met ons

Annelies van Santvoort

Rijinstructrice Auto

Mijn naam is Annelies van Santvoort, geboren op 26 juli 1967 te Oss.

Voordat ik mijn taxi en instructeurs carrière startte, heb ik eerst voor mijn 2 kinderen gezorgd. Toen die naar het voorgezet onderwijs zijn gegaan, heb ik mijn taxipas gehaald in 2010.  Dat doe ik nu alweer 14 jaar met veel plezier.

Bij mijn werk als taxichauffeur kom je natuurlijk dagelijks verschillende mensen met verschillende karakters en eigenschappen tegen, wat ervoor heeft gezorgd dat mijn mensenkennis en mijn social skills goed zijn ontwikkeld. Daarnaast leer ik ook de nieuwe taxi collega’s de fijne kneepjes van het vak. Dat leren en begeleiden beviel me zo goed, dat ik besloot om in 2022 de opleiding voor rijinstructrice te volgen.

Het aanleren van goed rijden en om van iemand een goede chauffeur te maken, waren voor mij de drijfveer om deze weg in te slaan. Mijn jarenlange ervaring als taxichauffeur helpen mij hier natuurlijk enorm bij.

Onlangs heb ik een cursus gevolgd waardoor ik leerlingen met Autisme en ADHD beter kan begeleiden tijdens het aanleren van goed rijden en een goede chauffeur worden.

 

Andy Visser

Rijinstructeur Auto

Mijn naam is Andy Visser, geboren te Rotterdam op 5 augustus 1971. Mijn vrouw en ik zijn trotse ouders van 4 dochters. Het autorijden is me met de paplepel ingegoten, ook mijn vader was dol op autorijden. Voor het plezier gingen we graag op pad, met de auto en later samen met de motor.

In navolging van mijn passie voor het rijden ben ik jarenlang vrachtwagenchauffeur geweest. En toen ik voelde dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging heb ik mijn licentie tot rijinstructeur behaald. Van nature ben ik een out-going persoon, ik maak laagdrempelig contact waardoor mensen zich snel op hun gemak voelen bij me.

Als rijinstructeur kan ik doen wat ik het liefste doe, autorijden, met mensen om gaan en hen in een gemoedelijke omgeving de beginselen van het autorijden bijbrengen. Met als einddoel het behalen van je rijbewijs.

Omdat de rijschool blijft groeien zijn wij altijd op zoek naar goede en enthousiaste instructeurs en instructrices in iedere categorie. Ben jij een spontane instructeur of instructrice met een gezond portie inlevings- en aanpassingsvermogen? Dan komen wij graag met jou in contact

Bekijk onze vacature.

Of Stuur je motivatie met CV naar  solliciteren@vanderwougroep.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?