95 jaar ervaring in vervoersoplossingen
170 medewerkers veilig op weg
120 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Nieuw! VANDERWOU Verkeersopleidingen

VANDERWOU Groep is inmiddels een gerenommeerde naam in Dongen en de wijde omgeving. Taxi’s, touringcars, autoservice, schadeherstel…bij VANDERWOU vind je het allemaal. Recent is er weer een nieuwe tak toegevoegd aan het groeiende bedrijf: vanaf 1 januari 2022 gaat VANDERWOU Verkeersopleidingen van start.

Met rijinstructeur Mike Schuuring (48) heeft VANDERWOU Verkeersopleidingen meteen een brok ervaring in de branche in huis gehaald. Al ruim 20 jaar verzorgt Mike rij opleidingen, zowel in de auto (geschakeld of automaat), als op de motor of bromfiets.

Vanaf 1 januari 2022 ben je bij VANDERWOU Verkeersopleidingen dus aan het juiste adres als je een betrouwbare rijschool zoekt in de omgeving Dongen, om snel je autorijbewijs, of motorrijbewijs te halen. Mike: “Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Vanaf de leeftijd van 16,5 jaar kan een leerling bij VANDERWOU Verkeersopleidingen beginnen met het behalen van autorijbewijs B.”

De autorijlessen vinden plaats op de momenten die de leerling het beste uitkomt. Bijzonder is ook de lesauto bij VANDERWOU Verkeersopleidingen. Wil je les in een handgeschakelde auto, dan staat een Mercedes A-klasse tot je beschikking. Liever les in een automaat? Ook dat kan bij VANDERWOU.

Directeur Arjen van der Wou is trots op deze nieuwe uitbreiding van het aanbod. “Zoals bij al onze andere bedrijfsactiviteiten willen we ook in deze branche een toonaangevende speler worden in de regio. We hebben hierbij het voordeel dat we beschikken over een flink aantal voertuigen. We kunnen dus snel ‘opschakelen’. Vooralsnog hebben we met Mike al meteen een brok aan ervaring in huis.”

Mike Schuuring heeft jarenlange ervaring als rijinstructeur en beseft goed dat het niet voor alle leerlingen gemakkelijk is om op weg te gaan naar het rijbewijs. “Ik heb onder meer ook specifieke certificaten voor het begeleiden van leerlingen met Autisme, ADHD, Asperger en faalangst. Leerlingen die in dat spectrum vallen hebben behoefte aan specifieke begeleiding. Ik kan deze begeleiding bieden. Daarmee onderscheidt VANDERWOU Verkeersopleidingen zich meteen al van veel andere aanbieders.

Tijdens de opleiding wordt een digitale opleidingskaart bijgehouden, zodat er altijd duidelijk is wat de voortgang van een leerling is en waar tijdens de rijlessen nog aan moet worden gewerkt. “Een overzicht van deze vorderingen is altijd via een app terug te zien. Vanaf 17 jaar mag je al praktijkexamen doen voor de auto. Slaag je, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een coach. Vanaf medio 2022 zullen we ook lessen voor het brommercertificaat en klassikale theorielessen aan gaan bieden” aldus Mike.

Naast een rijbewijs B kun je bij VANDERWOU Verkeersopleidingen ook terecht voor het motorrijbewijs. Mike is als instructeur KGI gecertificeerd en gaat met de leerling de weg op om naast de voertuigbeheersing ook de juiste verkeersdeelneming te leren, zodat er in no-time op de motor getoerd kan worden.

Zoals bij VANDERWOU gebruikelijk is, wordt meteen ingezet op groei. “We zijn daarom op zoek naar bestaande rijinstructeurs of mensen die het willen leren, om deze activiteiten snel uit te kunnen breiden” aldus Arjen van der Wou. “En dat kan heel aantrekkelijk zijn want het vreemde is dat er voor rijinstructeurs geen CAO bestaat. Zij bouwen ook geen bedrijfspensioen op. Wij zijn momenteel bezig om deze tak van het bedrijf onder te brengen binnen het CAO vervoer, zodat ook de rijinstructeurs daarvan gebruik kunnen maken. ”
Meer informatie en prijzen vind je op: https://www.vanderwougroep.nl/verkeersopleidingen

 

? verkeersopleidingen@vanderwougroep.nl
? 0162-313535

 

Contact opnemen
× Hoe kunnen wij je helpen?