95 jaar ervaring in vervoersoplossingen
170 medewerkers veilig op weg
120 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Avonturenboerderij Molenwaard, waar spelen ontdekken is

Ga samen met je leerlingen op schoolreis naar de prachtige Zuid-Hollandse polder en ontdek van alles over het leven op een boerderij, de natuur, tuin én dieren bij Avonturenboerderij Molenwaard. Winnaar van het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019, 2020, 2021, 2022 én 2023, gekozen door het Land van ANWB.

Waar spelen ontdekken is

Hoe werkt een molen? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maken de leerlingen spelenderwijs kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Van koe melken, tractor rijden, tuinieren en ponyrijden… met een breed aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt de Avonturenboerderij de nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar.

Haal je boerderijdiploma!

Aan de hand van een opdrachtenboekje leren kinderen spelenderwijs alles over het Hollandse landleven. In het opdrachtenboekje staan verschillende puzzels en vragen waarvan de oplossing te vinden is op het park. Lukt het de leerlingen alle opdrachten te maken? Dan ontvangen zij aan het eind van de dag een boerderijdiploma en worden ze, net als Fien en Teun, een écht boertje of boerinnetje.

Fien & Teun

Avonturenboerderij Molenwaard is geheel in thema van het populaire boertje en boerinnetje Fien & Teun. Zij zijn onder meer bekend van TV, de verschillende Fien & Teun prentenboeken en YouTube. Natuurlijk komen Fien en Teun tijdens het schoolreisje ook langs voor een leuke groepsfoto en een vrolijke minishow. Een unieke beleving voor alle leerlingen!

Vraag hier uw offerte aan voor het vervoer (en arrangement) naar Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers.

 

Offerte aanvragen
× Hoe kunnen wij je helpen?