95 jaar ervaring in vervoersoplossingen
170 medewerkers veilig op weg
120 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Disneyland® Paris

Disneyland® Paris: Het is tijd voor magie!

Dompel jezelf, samen met je familie en vrienden opnieuw onder in de vele verschillende werelden van de Disney® Paris Parken, Hotels en Resorts. Van spannende attracties tot themarestaurants en natuurlijk de geliefde Disney Figuren, je kan weer genieten van de Disney magie op een plek waar je gezondheid en veiligheid onze prioriteit is. Jij maakt de magie in Disneyland© Paris! Het is bijna tijd en we hebben er zin in!

Beleef unieke avonturen in Parijs, het Wilde Westen, de Caraïben, wonderlijke werelden of in een galaxy far, far away.

Maak fantastische selfies met Mickey en Minnie, hun vrienden, Star Warsᵀᴹ legendes, de Marvel Superhelden of je vrienden van Pixar! Ze kunnen niet wachten om je te ontmoeten op nieuwe en onverwachte manieren.

Beleef je eigen avontuur: een spectaculaire Star Warsᵀᴹ strijd, een spannende rit voor het hele gezin in Big Thunder Mountain of romantische momenten bij het Kasteel van Doornroosje, alles is mogelijk!

Vraag hier uw offerte aan voor het vervoer (en arrangement) naar Disneyland® Paris!

photo: Jean-Claude Coutausse pour DISNEY

Foto’s: ©Disney/Pixar © 2020 MARVEL. © & TM 2020 Lucasfilm Ltd. Beelden eerder opgenomen. Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd bij heropening, afhankelijk van de ontwikkeling van de gezondheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Kijk op DisneylandParis.com voor meer informatie. Promotiematerialen laten de huidige operationele richtlijnen en veiligheids- en gezondheidsmaatregelen(zoals het verplicht dragen van een mondkapje voor gasten vanaf  11 jaar en afstandsmaatregelen) niet zien. Kijk op DisneylandParis.com voor belangrijke details die je moet weten voor je bezoek.

 

Offerte aanvragen
× Hoe kunnen wij je helpen?