90 jaar ervaring in vervoersoplossingen
140 medewerkers veilig op weg
85 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Ons team – contact

Maak kennis met ons

Mike Schuuring

Rijinstructeur Auto, Motor en Brommer

Mijn naam is Mike Schuuring, geboren op 30 juni 1973 te Vlaardingen. Na mijn werk al beveiligingsmedewerker bij de Koninklijke Luchtmacht met diverse uitzendingen en hier en daar met wat werk in de renovatiesector en beveiliging, heb ik in 2002 mijn opleiding tot rijinstructeur B (auto) gedaan. Vervolgens heb ik in 2006 mijn opleiding tot rijinstructeur AM (bromfiets) afgerond. Sinds 2017 mag ik mij ook KNMV-Gediplomeerd Motor rijinstructeur noemen. Naast deze opleidingen voor rijinstructeur volgde ik diverse aanvullende cursussen. Zo beheers ik de R.I.S. methode, ook wel genoemd Rijden in Stappen, volgde ik de cursus Voertuigdynamica – Voortgezet Rijopleiding bij de KNMV, welke ik zelf ook mag geven. Als rijinstructeur heb ik vanaf 2002 bij diverse rijscholen gewerkt.

In mijn werk vind ik het belangrijk dat de leerling zich op zijn of haar gemak voelt bij mij in de auto. Ik hou ervan om de leerling te begeleiden op zijn of haar weg naar het rijbewijs en ga daarbij graag resultaatgericht te werk. De afwisseling die het werk als rijinstructeur met zich meebrengt, is iets wat enorm aansluit bij mij als persoon. Met vaardigheden als vakbekwaam, stressbestendig, communicatief, consequent, sociaal en motiverend zou ik mijzelf een goede rijinstructeur noemen. Ik denk dan ook graag in oplossingen en beschik over sociaal en technisch inzicht.

Rijinstructeur - Vacature!

Rijinstructeur Auto, Motor en Theorie

Omdat de rijschool blijft groeien zijn wij altijd op zoek naar goede en enthousiaste instructeurs en instructrices in iedere categorie. Ben jij een spontane instructeur of instructrice met een gezond portie inlevings- en aanpassingsvermogen?

Dan komen wij graag in contact met jou! Stuur je motivatie met CV naar solliciteren@vanderwougroep.nl

 

Contact Verkeersopleidingen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
× Hoe kunnen wij je helpen?