95 jaar ervaring in vervoersoplossingen
170 medewerkers veilig op weg
120 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Pakket E

Wat zit er allemaal in?

Het beginnen van het halen van je rijbewijs kan spannend zijn en veel vragen met zich mee brengen. Geen zorgen, iedereen heeft hier last van! Ons team is volledig toegewijd aan jouw behoeften en zullen je zo goed mogelijk helpen om tot het beste resultaat te komen.

Onze rijinstructeurs zijn speciaal opgeleid in het gebied van begeleiden van kandidaten met faal-, rijangst en autisme en zijn hier ook voor gecertificeerd.

In pakket E bieden we daarom ook speciaal 40 uur autisme en faalangstbegeleiding praktijkles, het theoriepakket, 1 tussentijdse toets en een speciaal faalangst praktijk examen. 1 praktijkles duurt 60 minuten.

Je krijgt dan een examinator die is getraind om mensen met faalangst te begeleiden. Hij of zij heeft ook meer tijd om je op je gemak te stellen. En tijdens de rit kun je om een time-out vragen. Voor het faalangstexamen heb je in totaal 1 uur en 20 minuten de tijd. Daarvan is 35 minuten voor de examenrit. De overige tijd is voor een time-out en om zoveel mogelijk voor rust te zorgen. Tijdens een faalangstexamen moet je hetzelfde kunnen als bij een gewoon rijexamen.

Heb je dus rij-, faalangst of iets anders dat je misschien tegenhoudt om je rijbewijs te halen? Laat het ons weten en wij helpen je ermee!

1 praktijk lesuur duurt 60 minuten. Een reguliere rijles duurt 90 minuten, anderhalf lesuur.

Als blijkt dat je minder lessen nodig hebt dan in je pakketkeuze zitten, dan krijg je van ons altijd restitutie van de overbodige lessen. Die hoef je dus niet te betalen.

× Hoe kunnen wij je helpen?