januari 2018: Jubileum Martien & Wilma van der Wou

januari 2018: Jubileum Martien & Wilma van der Wou

Net voor de jaarsafsluiting van 2017 hebben we bij VANDERWOU Groep de jaarlijkse eindborrel gehouden. Dit keer weer eens lekker op de eigen locatie. Van het moment werd meteen gebruik gemaakt om eigenaars Martien en Wilma van der Wou in het zonnetje te zetten, in verband met hun 40-jarig jubileum.

Namens de medewerkers en de familie ontvingen zij een welverdiende reischeque. Via deze weg nogmaals gefeliciteerd en op naar de volgende 40 jaar! 

Meer informatie

december 2017: Turbulent maar positief 2017 en blik op de toekomst

december 2017: Turbulent maar positief 2017 en blik op de toekomst

Met 2017 bijna achter de rug is het tijd voor een terugblik. De VANDERWOU Groep heeft flinke stappen kunnen zetten afgelopen jaar. We zijn het nieuwe jaar begonnen met de ingebruikname van onze nieuwe 2e hal waar de touringcars van VANDERWOU Tours worden gestald. Ook kregen we contractverlengingen voor het vervoer van alle zorgverzekeraars, waarbij we ook uitbreiding van het werkgebied mochten gaan invullen. Eind mei liep het bestaande contract Regiotaxi Midden-Brabant af,

Meer informatie

september 2016: VANDERWOU Taxi heeft wederom verlenging TX Keur

Afgelopen week heeft VANDERWOU Taxi de auditor van TX Keur op bezoek gehad. TX Keur is de organisatie die het landelijke taxikeurmerk uitschrijft en beheert.

Na enige uren onderzoek was al snel duidelijk dat voldaan werd aan de gestelde eisen omtrent o.a. wagenpark, medewerkers en organisatie. Aangezien ook de CAO-controle van het Sociaal Fonds Taxi enige maanden terug positief was, wat meetelt voor de audit van TX Keur, stond niets meer in de weg voor de ontvangst van het

Meer informatie

Actuele zaken

Contactinformatie

VANDERWOU GROEP
De Slof 33
5107 RH Dongen
T: 0162-313535
F: 0162-319506

Uitgebreide contactinformatie

Algemene Voorwaarden en Verklaringen

Volg ons op:

Aangesloten bij:

DVG personenvervoer

koninklijk-nederlands-vervoer-knv-logo

In onze taxi's kunt U met PIN en creditcard betalen:

VisaMasterCardAmericanExpress

(Let op: U dient bij het reserveren van uw vervoer aan te geven of U electronisch wilt betalen!)