95 jaar ervaring in vervoersoplossingen
170 medewerkers veilig op weg
120 representatieve voertuigen
1 partner voor al uw mobiliteit
Uw partner in Taxi & Touringcar

Renault Trafic huren

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt voertuig voor uw volgende roadtrip of stedentrip? Dan is onze Renault Trafic de perfecte keuze.

De Renault Trafic is een ruime personenbus die ideaal is voor het maken van een roadtrip of een weekendje weg met meerdere personen. Al uw spullen kunnen gemakkelijk mee en u komt dus geen ruimte tekort. De Renault Trafic biedt plaats aan 8 personen exclusief bestuurder, ofwel totaal 9 personen. Iedereen die in het bezit is van een rijbewijs B mag het voertuig besturen. Onze Renault Trafic bussen zijn handgeschakelde voertuigen.

Onze voertuigen worden voor vertrek altijd gecontroleerd in onze eigen RDW erkende garage. Zo garanderen we dat onze voertuigen niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook comfortabel en veilig.

Bij ons kunt u eenvoudig en snel een Renault Trafic huren. Of u nu een voertuig nodig heeft voor een dag of voor een langere periode, wij bieden flexibele huuropties die zijn afgestemd op uw specifieke behoeftes.

Wilt u meer weten hoe het huren van een voertuig bij VANDERWOU autoverhuur werkt? Bekijk dan deze pagina.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbaar en efficiënt voertuig voor uw volgende vakantie, dan is onze Renault Trafic de juiste keuze. Laat de beschikbaarheid controleren en vul onderstaand formulier in.


× Hoe kunnen wij je helpen?